Opšti uslovi kupovine

Optikica.com posluje u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije.

Registracijom i korišćenjem sajta www.optikica.com smatra se da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa ovde navedenim Opštim uslovima korišćenja, zaštitom privatnosti korisnika, sigurnosti plaćanja i da ih prihvatate.

Prilikom kupovine garantujete da znate koje kontaktno sočivo vam je neophodno i da je ono prepisano od strane stručnog lica. Optikica.com ne odgovara za eventualne komplikacije nastale nošenjem neodgovarajuće vrste ili dioptrije, ili neadekvatnim rukovanjem kontaktnih sočiva.

Zaštita privatnosti korisnika

U cilju pružanja kvalitetne usluge prikupljamo samo neophodne podatke za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Naš sajt poseduje SSL sertifikat sigurnosti na internetu, što omogućava bezbednu razmenu podataka na celokupnom sajtu, kao i zaštitu od nedozvoljenog pristupa. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su isključivo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme odgovorni su za poštovanje načela bezbednosti.

Dostava robe

Cena isporuke je 350 dinara, a za porudžbine preko 3000 dinara isporuka je besplatna.

Većina kontaktnih sočiva će biti isporučena u roku od 2 – 5 radnih dana od datuma porudžbine, odnosno od datuma uplate na naš račun u slučaju kupovine sa opcijom plaćanja preko računa.

Kontaktna sočiva sa specijalnom dioptrijam, torična sočiva se naručuju iz fabrike po posebnim parametrima koji vama odgovaraju, i isporuka ovakvih sočiva traje 4 – 8 nedelja.

Trenutno smo u mogućnosti da dostavimo robu samo na teritoriji Republike Srbije.

Plaćanje

Postoje dve mogućnosti plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom prijema pošiljke)
  • Plaćanje karticama

Reklamacije

Reklamacije na robu prihvatamo u roku od 15 dana od datuma prijema robe, i to samo u slučaju:

  • Roba koju ste primili ne odgovara poručenoj robi
  • Rok trajanja je istekao

Kupac može da uputi žalbu usmenim ili pismenim putem, telefononom ili e-mailom na adresu info@optikica.com u roku od 15 dana od dana kupovine kao i da za predmetnu robu dostavi dokument porudžbine. U slučaju otvorenog originalnog pakovanja ili korišćene robe nismo u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.

U slučaju pogrešno upisane adrese ili drugih ličnih podataka nismo dužni da uspešno dostavimo poručenu robu.

Hvala Vam na pažnji i želimo Vam uspešnu kupovinu!